Blacon inside

Blacon Fabrications is in het jaar 2000 opgericht door  Kees Blaak. Vanaf 2015 is  Gert van der Meer  mede-directielid.
Door de mentaliteit van "niets is te gek" en met opgestroopte mouwen groeide Blacon al snel uit tot een midden-groot metaalbewerkingsbedrijf.

De eerste jaren werd er hard gewerkt vanuit een kleine garagebox en later vanuit een klein bedrijfspand te Ridderkerk. Hier werd ook een eigen engineeringsafdeling opgestart, met als doel, u als klant, geheel te kunnen ontzorgen waar nodig. Na enkele jaren bleek ook dit pand te klein voor de diverse werkzaamheden en was uitbreiding gewenst.

In 2015 werd een nieuw bedrijfspand gebouwd in Heinenoord; in dit pand, met moderne productiehal wordt uw product geheel volgens de laatste eisen en normen bewerkt.

 

 

Met de ingebruikname van het nieuwe pand en met behulp van een enthousiast team, kan er verder worden gewerkt aan de wens om de unieke positie in de metaalbewerking verder uit te bouwen: maatwerk engineeren en produceren onder één dak.

Naast eenvoudige constructies en het gangbare staalwerk is Blacon gespecialiseerd in bijzondere opdrachten. Met ruime ervaring in de metaalbranche kan de bouw en industrie bij Blacon terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

De kennis en middelen zijn aanwezig om zowel staal, roestvaststaal als aluminium voor offshore, industrie en bouw te bewerken. Ook wordt gefaciliteerd in diverse oppervlaktebehandelingen, zoals thermisch verzinken en/of poedercoaten.

Blacon staat met zijn kwaliteit, snelle service, flexibiliteit en maatwerk graag voor u klaar.