Mission statement

Blacon wil voor u De partner zijn die u eerlijk, doeltreffend en vakkundig hulp biedt bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van metaalbewerking.
Ontzorgen, expertise en samenwerken zijn hierbij onze kernwoorden.

Ontzorgen door middel van ontwerpen, produceren en monteren in eigenbeheer. Uiteraard in overeenstemming met u.

Expertise verworven door middel van jarenlange ervaring, door de inzet van goed opgeleide vakmensen, het nauwlettend volgen van recente ontwikkelingen in de metaalbranche en een praktische insteek.

Samen werken met onze gemotiveerde teamleden aan uw project. Van tekenaar tot monteur, u bent altijd verzekerd van een kundig lid van ons Blacon team. Want groot of klein, uw project is belangrijk en daar denken wij ook zo over.

mission

Trots zijn wij op onze Rotterdamse werkmentaliteit. Mouwen opstropen en aanpakken. Dit in een dynamisch en unieke onderlinge sfeer. Vanuit een compacte, flexibele en platte organisatie wordt er snel, secuur en solide gewerkt.

Dit alles realiseren wij met ons zeer betrokken team. Ieder lid is een professional in zijn vakgebied. Van tekenaar tot monteur, u bent altijd verzekerd van een kundig lid van ons Blacon team.